BOOKING / ENQUIRY FORM

Name:
Hp. No.
Email Address:
Events's Date
Event's Location (eg:Seksyen10, Shah Alam, Selangor)
Any Questions?

Click here to create your own form.

Saturday, January 31, 2009

Suka Suki Awal Pagi

Makeover kali ni saja suka2.. Kitorang adik beradik x boleh nak tido pulak malam ni, maybe sebab dah tau esok cuti kot :p So, tepat jam 1.55am.. i pun start la kerjakan muka adik i ni.. siap je amik gambar..dengan x menyempat2 nye..terus i upload kat blog ni, so inilah hasilnya..
Simple je,saja nak cuba lipstik merah cili tu..n mengisi masa lapang (haha:p) Rambut x sempat sanggul pun,just pakai veil je, nak buat macam mana, siap je makeup..mata masing2 dah berat :p

2 comments:

Naughty Adam said...

kalo takde keje memalam ni le jadinya...huhu~ klakar le kamu ne...

AWYN said...

kihkih..ni namenye mengisi masa lapang ye cik..:p