BOOKING / ENQUIRY FORM

Name:
Hp. No.
Email Address:
Events's Date
Event's Location (eg:Seksyen10, Shah Alam, Selangor)
Any Questions?

Click here to create your own form.

Tuesday, March 17, 2009

Zana's Wedding Photoshoot



17 Feb 2009,Kepong - Sesi fotografi zana n suaminya ajam untuk album perkahwinan mereka. Dalam pukul 6.30pg i dah mula makeup zana, kena start makeup awal bcoz fotografi mula pukul 8.30 pagi di Taman Layang - layang, Kepong, takut tak sempat pulak.. Untuk sesi fotografi Zana menggayakan 2 pasang baju yang ditempahnya sendiri iaitu kurung moden warna putih dan kebaya warna ungu. Sesi fotografi tamat dalam pukul 12 tgh hari, berpeluh2 jugakla pengantin baru ni dan jurugambar diorang..hehe..
Oh ya, i pun kena standby sampai habis sesi fotografi untuk cover makeup Zana. Lenguh jugakla lutut ni, but enjoy tengok diorang ni bergambar, macam2 pose ada..huhuhu :p

Sampai terbaring2 cameraman ni shoot gamba pengantin :p "kena kerja keras kalau nak gambar cantik".. katanya.. hehe,betul betul betul.sokong! tak sabar pulak nak tengok gambar yang dah siap nanti. Mesti canteqs2 huhu.

Makeup : Awyn (wynas bridal)
Aksesori : Wynas Bridal
Hp : 012.249.77.34