BOOKING / ENQUIRY FORM

Name:
Hp. No.
Email Address:
Events's Date
Event's Location (eg:Seksyen10, Shah Alam, Selangor)
Any Questions?

Click here to create your own form.

Sunday, June 21, 2009

Selamat Pengantin Baru Awin & Adam

Semasa Makeover.....

Dah Siap ^_^

13 Jun yang lepas saya ke Melaka untuk makeover Azuin atau nama manjanya Awin (name kite samela awin.. :p) untuk majlis sambut menantu di Taman Paya Emas, Melaka. Alkisahnya... saya diperkenalkan dgn pasangan pengantin cute ni oleh kawan saya Amir iaitu best fren dan juga pengapit kepada pengantin lelaki, adam.

Terima kasih yang x terhingga buat adam dan awin coz bg kepercayaan kat saya.. Tak lupa juga kat Amir yang baik hati mengesyorkan khidmat saya kepada pasangan pengantin.

Dan! Terima kasih skali lg kat Amir yang sudi berkongsi gambar2 yang cun2 semasa dan selepas makeover. Tahniah untuk shoot2 yg menarik tu kay..semoga semakin maju n sukses dlm bidang fotografi.. Untuk pengantin pulak.. Semoga kekal bahagia ke akhir hayat n cpat2 la dpt baby..kih3

4 comments:

Amir Fauzi Ramlee said...

Ahahah.. curik pic fesbuk eh?? wakakaka.. org bagi pic masa makeover jerk.. muhahaha..

Anyway, thanks lah, sume org puji hasil makeover!! terbaik dari ladang!! ahahahaha..

Tima kasih, tima kasih gak, biler nak banje nih?? wahahahahaha..

AWYN said...

eh..x mintak izin lg yek..ahaha..ala mir,sory2..xcited sgt smpai lupe nk bitau,sory byk2:p
bile nk banje ye,dtg s.alm nti roger2 la okeh ^_^v

LITTLESTARS said...

salam....hasil kerja yang cun...
kak,saya dah emial quatation...
lokasi butik kat mana kak?

AWYN said...

dah eh..mekasih,nti akak check n reply kay..akk kt shah alam ^_^