BOOKING / ENQUIRY FORM

Name:
Hp. No.
Email Address:
Events's Date
Event's Location (eg:Seksyen10, Shah Alam, Selangor)
Any Questions?

Click here to create your own form.

Saturday, April 11, 2009

Majlis Pertunangan Aini

- 11 April 2009, Majlis Pertunangan Aini -
Customer kali ni juga tinggal di Jalan Klang Lama,tapi kat Taman Sri Sentosa, job sebelum ni di Taman Sri Manja..entah berangan apa dalam kereta tah,boleh sesat lagi kat situ,balik2 pusing kat tempat yg sama, pusing2 lagi..eh2 alamak! cana leh masuk federal hiway balik ni, pening betul..nasib baik jumpa jgk Taman Sri Sentosa ni :p dalam kul 9 lebih i dah sampai rumah aini, nk start makeup rasa awal lagi coz majlis mula lepas zohor,borak2 mkn2 layan si comel nabila (anak buah aini) dalam kul 10 camtu barula mula makeup aini .. So inilah hasilnya, atas permintaan aini juga,i x trim kening die ^_^ warna tema majlis aini is purple seakan pink skit..sweet sgt warna tu..sukeee :D


~awyn~
012.249.77.34
wynasbridal@yahoo.com

7 comments:

Amir Fauzi Ramlee said...

Cane leh pusing2 sama tempat lak?? Haish sape driver nih?? Ahahahaha..

Good job lagi Cik Awyn!!

Mana leh trim kening weh!!(tepet jerk aku sound.. Uhuhu)

AWYN said...

adoi..haha..sendri drive la mir..

Auratudung said...

kak awyn..cepat bukak kelas..dar x sabo ni :)

Auratudung said...

kak awyn asyik silap jerw masuk pat lia..hehe...aritu taman sri manja..ni pulak sri sentosa..hehe..kak awyn ingat pe neh..hehehe :)

Beauty Touch said...

chantek sangat u!!!
suke je tgk!
slam perkenalan

AWYN said...

hye..tq dear, salam perkenalan juge..hehe ^_^

Beauty Touch said...

sure2
ehehhehe..
dah lama ke u makeup2 nice sangat